Kwaliteit

Wij hechten belang aan kwaliteit en verkopen producten die we zelf willen kopen. Als marktleider zijn wij een bedrijf van experten, gedreven door een passie voor onze sterke merken. Wij bieden expertise en advies aan onze klanten en zijn echte partners die een totaaloplossing brengen.

Integriteit

Wij zijn integer, komen onze beloftes na en nemen geen shortcuts Wij werken ethisch, eerlijk en transparant. Wij komen onze beloftes na en nemen geen shortcuts. Wij geloven in hard werk en boerenverstand.

Leiderschap

We groeien om onze klanten te doen groeien Wij staan elke dag op voor een beter boerenrendement en delen onze agrarische expertise met consumenten. Onze medewerkers zijn experten in wat ze doen en bieden de service die verbonden is aan ons marktleiderschap.

Teamspirit

Wij zijn een team, want we werken en vieren succes samen Wij zetten samen met een sterk team resultaten neer waar niemand ooit van durfde dromen. Wij strijden samen en winnen samen. Alleen kunnen we snel gaan, maar in team komen we het verst.

Focus op de klant

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen We “walk the talk” en communiceren op een transparante en consistente manier naar onze medewerkers, klanten en leveranciers. We nemen onze verantwoordelijkheid op en blijven steeds naar oplossingen zoeken.

Ondernemerschap

Wij vinden een weg of we maken er één Wij drijven verandering, hebben een open geest, durven en vernieuwen. Wij behalen resultaten op korte termijn en realiseren dromen op lange termijn. Hierbij houden we focus op de prioriteiten en gebruiken simplificatie en specialisatie als richtlijnen in alles wat we doen.

Arvesta
Philipssite 5, bus 3
3001 Leuven
Belgien

AVEVE BV Sitz:
Aarschotsesteenweg 84
3012 Leuven

KBU 0403.552.464 RPR Leuven


tel +32 16 24 26 26
info@arvesta.eu

© 2022 Arvesta. Alle Rechte vorbehalten.
Arvesta