Welkom bij Arvesta

Wat ooit begon als een klein bedrijf, groeide uit tot een sterke speler met meer dan 120 jaar expertise in de land- en tuinbouwsector. Vandaag is Arvesta de grootste Belgische full-service partner voor boer en tuinder met een sterk internationaal netwerk dat blijft groeien. We zijn actief in veevoeding, land- en tuinbouw, machines, bloem en zijn gekend voor onze 250 Aveve-winkels en 3 Eurotuin-winkels, waar plezier groeit.

120 jaar expertise in 3 domeinen

Arvesta is een huis van meer dan 40 sterke merken, actief in de land-en tuinbouw, dierenvoeding en retail.

Dankzij meer dan 120 jaar expertise bieden we onze klanten van over de hele wereld de beste oplossingen. We adviseren hen en bouwen samen met hen aan de landbouw van morgen, dankzij onze smartfarming solutions, innovaties en duurzame oplossingen.

Benieuwd naar onze innovaties en sterke merken binnen ieder domein?

Duurzaam bouwen aan de landbouw van de toekomst

Wij zorgen elke dag voor de duurzame en verse voeding op je bord. Van het zaadje in de grond tot de oogst, onze Experts in the field begeleiden het hele proces van begin tot einde, nauwgezet én met passie. Met het juiste advies en dankzij onze innovatieve oplossingen voor veranderende uitdagingen telen boeren en tuinders vandaag efficiënt en met respect voor onze planeet. Zo bouwen wij samen met hen duurzaam aan de landbouw van morgen. Nieuwsgierig naar onze duurzame oplossingen en innovaties?

Arvesta nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen bij Arvesta.

Onze sterke merken

Arvesta is een huis van meer dan 40 sterke merken. Samen vormen we één bedrijf met één beleid, waar alle activiteiten onder dezelfde noemer gebeuren. Zo staan we sterker in de markt en we kunnen we onze klanten steeds de beste service bieden

Bouw jij binnenkort mee aan de landbouw van de toekomst? Neem dan snel een kijkje op onze jobspagina!

Arvesta is een verhaal van gepassioneerde mensen. Elke dag streven onze 2000 Experts in the Field samen naar hetzelfde doel: de landbouw van morgen vormgeven.

Head Quarters
Arvesta
Philipssite 5, bus 3
3001 Leuven
België

Registered office
AVEVE BV  
Aarschotsesteenweg 84
3012 Leuven  

CBC 0403.552.464 RPR Leuven 

info@arvesta.eu
tel +32 16 24 26 26

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta