Onze Missie

Wat meer dan 120 jaar geleden klein begon, is uitgegroeid tot de fullservice-partner in de land- & tuinbouw met de grootste winkelketen waar plezier groeit. Waar staan wij elke dag voor op? De landbouw van de toekomst vormgeven aan de hand van onze expertise en innovatieve smartfarming-oplossingen, zodat onze boeren groeien en stevig staan in een mondiale markt. Dankzij onze 2000 experten zijn wij een echt kenniscentrum voor de agrarische markt én de consument.

Hoe zijn wij op de werkvloer?

Arvesta is een expert dankzij haar 2000 experts. Experts nemen initiatief, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Experts nemen hun verantwoordelijkheid op en blijven steeds naar oplossingen zoeken. Experts weten ook dat ze samen veel verder komen dan alleen. En bovenal worden experts gedreven door kwaliteit.

“Waar we elke dag voor opstaan, is om het rendement van onze boeren en tuinders te verhogen en zo samen te groeien. Het is onze ambitie om hen voor te bereiden op de landbouw van de toekomst dankzij onze uitgebreide expertise en innovatieve smartfarming-toepassingen made in Belgium." Eric Lauwers, CEO

Onze kernwaarden

Iedere dag streven we met passie en expertise deze cultuurwaarden na.

Organisatie

Lees hier meer over onze organisatiestructuur.

Head Quarters
Arvesta
Philipssite 5, bus 3
3001 Leuven
België

Registered office
AVEVE BV  
Aarschotsesteenweg 84
3012 Leuven  

CBC 0403.552.464 RPR Leuven 

info@arvesta.eu
tel +32 16 24 26 26

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta