Waar staat onze business unit retail voor?

In onze Business Unit Retail brengen we kwalitatieve producten naar de eindconsument. Arvesta is met 250 Aveve-winkels en agrarische centra alsook 3 Eurotuin-winkels over heel België actief. Dit uitgebreide netwerk kan naast de 50 Aveve-winkels in eigen beheer, rekenen op 200 gedreven Aveve-zaakvoerders met kennis van het vak. Als zelfstandig ondernemer is de franchisenemer de vertrouwenspersoon waar lokale land- en tuinbouwers en consumenten terecht kunnen voor een volledig en breed gamma kwaliteitsproducten. Samen met hen blijft Arvesta elke dag groeien. Aveve is in België ook marktleider in de verkoop van bloem en bloemmixen aan de consument. Daarnaast verdelen we ook Niamh, inspirerende brood- en bakmixen met een wereldse toets en Soezie, waarmee we al meer dan 100 jaar hoogkwalitatieve bloem en bloemmixen ontwikkelen en produceren.

“We willen de consument duurzame en kwalitatieve producten bieden. Daarom werken we in onze Aveve-winkels met een korte keten en innoveren we continu in ons eigen R&D centrum voor bloem. Bovendien willen we de consument een totaalpakket bieden. We zijn uitgegroeid tot een echte inspiratieplek voor tuin, dier en food en bieden onze klanten tips & tricks om thuis zelf aan de slag te gaan. Bij ons groeit plezier!”

- Stefan De Clercq, BU Director Retail

Innovaties in de kijker

Belgisch bij Aveve: planten, bloem en voeding

Bij Aveve komt de klant binnen en gaat hij buiten langs Belgische rayons: 85% van alle planten en bloemen zijn van Belgische origine; in onze “lokale markt” zijn de groenten en het fruit afkomstig van telers van bij ons, die verschillen zelfs van winkel tot winkel, elke winkel werkt met boeren uit de buurt; 90% van de rayon “Landelijk Lekkers” van Aveve is Belgisch.

Al 13 jaar beste Winkelketen van België voor Dierenspeciaalzaken en Tuin

We zijn de grootste winkelketen voor tuin, dier en food in België en bieden onze klanten de beste service. Zo is Aveve al 13 jaar op rij de Beste Winkelketen van België voor Dierenspeciaalzaken en Tuin en werden we in 2020 ook verkozen tot Beste Winkelketen van België. We beheren 50 Aveve-winkels zelf en daarnaast werken we met een uitgebreid netwerk van enthousiaste franchisenemers.

Recycleerbare verpakkingen

Samen met de switch naar het nieuwe verpakkingsdesign zal tegen 2023 100% van de consumentenverpakkingen brood- en bakmixen van Aveve Bloem met de nieuwe, recycleerbare monoplasticfolie verpakt zijn. Ook de bakmixen van merken Niamh en Soezie zullen tegen die tijd in een 100% recycleerbare verpakking zitten.

Head Quarters
Arvesta
Philipssite 5, bus 3
3001 Leuven
België

Registered office
AVEVE BV  
Aarschotsesteenweg 84
3012 Leuven  

CBC 0403.552.464 RPR Leuven 

info@arvesta.eu
tel +32 16 24 26 26

© 2021 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta